Authentieke gerechten uit het midden-oosten & india

catering aan huis en op locatie

KOOKWORKSHOPSLeer tijdens mijn kookworkshops de fijne kneepjes van de Midden-Oosterse en/ of Indiase keuken. Beginner of een stevige hobby kok? Het maakt niets uit, ik heb voor elk niveau een workshop. Ik bied een aantal keer per maand een workshop met een thema aan.  Daar kan je je voor aanmelden, tenzij uiteraard de workshop al vol zit. Geef bij je aanmelding door of je eventuele allergieën hebt of een dieet volgt waar rekening mee gehouden moet worden. 
 
Wil je een individuele workshop volgen of met een zelf samengestelde groep? Dat kan natuurlijk altijd! Heb je specifieke wensen mbt de inhoud van de workshop? Ook dat is bespreekbaak. Neem contact met mij op via het contactformulier voor de mogelijkheden en meer informatie. 

Om de organisatie van de workshops goed werkbaar te houden zijn er wel een paar spelregels aan verbonden. Zo is je aanmelding pas definitief als je betaling gedaan is. Het kan natuurlijk voorkomen dat je toch niet kan deelnemen aan de workshop. Ik geef helaas geen geld terug, wel krijg je een tegoedbon die tot een jaar na afgifte geldig is. 

  

 
E-mailen
Bellen
Map
Info