Authentieke gerechten uit het midden-oosten & india

catering aan huis en op locatie

GASTENBOEK

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Wim Addink
17-09-23 11:01:51
Suat heeft een samenstelling van gerechten gemaakt voor 30 personen voor mijn feestje. Opmerkingen die we hoorden: wat een verschillende smaken, wat heerlijk, ik neem nog iets, wat kleurrijk, mag ik iets meenemen, etc,etc. Kortom een geweldig succes, bedankt Suat
Lia Greidanus Katalanc
22-07-22 10:11:46
Suat heeft een 5 gangen diner gemaakt voor een klant van Concordia. Het eten was FANTASTISCH en alles smaakte vers. Je proeft de liefde in de gerechten. Absoluut een aanrader.
Esther Fieten
29-11-21 21:52:48
Afgelopen weekend heeft Suat een helemaal op maat gemaakte workshop aan ons gegeven. Leuke feitjes geleerd over de producten, op een fijne manier meegenomen in het leren koken van nieuwe gerechten en een hoop gezelligheid! Van te voren heeft Suat een goed beeld van ons gekregen en daar de gerechten super op afgestemd. Geen uren in de keuken staan en aangepast op ons niveau van koken, heeft Suat ons in een middag geleerd hoe heerlijke gerechten op tafel te zetten die je met elkaar kunt combineren, maar ook los van elkaar kunt serveren! Een echte aanrader voor een leuke middag samen met vrienden met als afsluiter natuurlijk heerlijk gezamenlijk eten en naborrelen!
Karin Jetten- van de Burgt
02-08-21 10:07:28
Wij kregen als verrassing van onze dochter en schoondochter dit feestje! Want dat was het. Een feestje op een schaal. Met zoveel heerlijke dingen met zoveel mooie kleuren en het huis vol lekkere geuren. Ben gek van de kok Ottolenghi en dan nu dus ook gek de kok Suat! En daarna gewoon een opgeruimde keuken. In één woord fantastisch!
Sandra Neijndorff
14-10-19 17:23:52
Gisteren op de verjaardag 13-10-2019 bij Oacean had Ien gevraagd of Suat de catering kon doen en ik ben blij dat ik haar op deze dag heb leren mogen en zooo heerlijk genoten van de midden oosten hapjes heb mogen genieten .... het smolt op mijn tong van gemot.... ja ik ben wel een fijn proever namelijk en hapjes gegeten die ik nog nooit had gegeten... lieve Suat dank je wel voor inderdaad met liefde gemaakte midden oosten catering.... liefs Sandra 🤩🤩🤩🤩🤩
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info