Authentieke gerechten uit het midden-oosten & india

catering aan huis en op locatie

GASTENBOEK

Gastenboek

Sandra Neijndorff
14-10-19 17:23:52
Gisteren op de verjaardag 13-10-2019 bij Oacean had Ien gevraagd of Suat de catering kon doen en ik ben blij dat ik haar op deze dag heb leren mogen en zooo heerlijk genoten van de midden oosten hapjes heb mogen genieten .... het smolt op mijn tong van gemot.... ja ik ben wel een fijn proever namelijk en hapjes gegeten die ik nog nooit had gegeten... lieve Suat dank je wel voor inderdaad met liefde gemaakte midden oosten catering.... liefs Sandra 🤩🤩🤩🤩🤩
Loes
14-10-19 17:22:53
Wat is Suat een ontzettend fijn persoon! En haar eten op het feestje afgelopen zondag... oeff, ik kreeg er maar geen genoeg van! Echt fantastisch lekker! Dank dank dank!
Hanneke en Ravi Hoenderdaal
13-10-19 19:07:47
Mijn zoontje en ik komen net terug van een feestje waar Suat de catering heeft verzorgd. En wat hebben we genoten van haar heerlijke voedsel. Gemaakt met Liefde, dat is echt te proeven!! Heerlijke dips En hummous, pikante kippetjes en vegetarische hapjes. Voor ieder wat wils.
En de kers op de taart was; de bijzondere taart met mozzarella kaas. Mijn zoontje heeft wel 4 stukken gegeten, zo lekker vond hij het!

Fijn voor de gastvrouw dat op haar feestje iedereen zo genoot van het eten, dat zij dit uit handen kon geven én dat Suat echt keihard heeft gewerkt om dit voor elkaar te krijgen.

Suat, dank je wel!
Wout Wout Nieuwenhuis
19-05-19 14:48:39
Gisteren genoten van heerlijke hapjes en gerechten van Suat tijdens het 45-jarig huwelijksfeest van m'n schoonouders. Exhte authentieke smaken met een brede lach geserveerd, echt een hele goede keuze, aanrader voor als je eens wat anders wilt dan de bitterbal, gebakken aardappels en varkenshaasjes.
En een knappe timing om voor zoveel mensen mooi op tijd zo uitgebreid eten klaar te hebben. Suat, erg bedankt voor heerlijk eten!
Diny Kuiper
19-11-18 20:50:40
Wij hebben een verjaardag feestje afgesloten met een heerlijk buffet van Suat. Zij deed een voorstel, wij hebben het nog wat aangepast en zo hadden we een voortreffelijk buffet. Iedereen was super enthousiast. Echt een keer wat anders. Bedankt Suat
Paul Bakker
08-08-18 15:32:44
Suat is zeer gepassioneerd in haar werk, denkt graag mee in het tegemoet komen van de eetgewoonten van gasten, is aangenaam punctueel en is in het algemeen een plezier om mee te communiceren. Ik heb dan ook het genoegen gehad samen met Suat een heerlijke en goed gepresenteerde catering te organiseren waar ik, en mijn kennissen, vrienden en familie met plezier op terug kijken. Suat, ik wens jou en Couscous & Curry al het goede toe. Het is je gegund!
Inez Oude Voshaar
23-07-18 17:54:05
Wij hebben heerlijk met familie en vrienden een buffet laten opdienen door Suat. Om één woord te noemen "Heerlijk". Vooral de vegetarische gasten vonden het voortreffelijk. Bedankt Suat.
Tonen: 5  10
 
E-mailen
Bellen
Map
Info