Authentieke gerechten uit het midden-oosten & india

catering aan huis en op locatie

GASTENBOEK

Wout Wout Nieuwenhuis
19-05-19 14:48:39
Gisteren genoten van heerlijke hapjes en gerechten van Suat tijdens het 45-jarig huwelijksfeest van m'n schoonouders. Exhte authentieke smaken met een brede lach geserveerd, echt een hele goede keuze, aanrader voor als je eens wat anders wilt dan de bitterbal, gebakken aardappels en varkenshaasjes.
En een knappe timing om voor zoveel mensen mooi op tijd zo uitgebreid eten klaar te hebben. Suat, erg bedankt voor heerlijk eten!
Diny Kuiper
19-11-18 20:50:40
Wij hebben een verjaardag feestje afgesloten met een heerlijk buffet van Suat. Zij deed een voorstel, wij hebben het nog wat aangepast en zo hadden we een voortreffelijk buffet. Iedereen was super enthousiast. Echt een keer wat anders. Bedankt Suat
Paul Bakker
08-08-18 15:32:44
Suat is zeer gepassioneerd in haar werk, denkt graag mee in het tegemoet komen van de eetgewoonten van gasten, is aangenaam punctueel en is in het algemeen een plezier om mee te communiceren. Ik heb dan ook het genoegen gehad samen met Suat een heerlijke en goed gepresenteerde catering te organiseren waar ik, en mijn kennissen, vrienden en familie met plezier op terug kijken. Suat, ik wens jou en Couscous & Curry al het goede toe. Het is je gegund!
Inez Oude Voshaar
23-07-18 17:54:05
Wij hebben heerlijk met familie en vrienden een buffet laten opdienen door Suat. Om één woord te noemen "Heerlijk". Vooral de vegetarische gasten vonden het voortreffelijk. Bedankt Suat.
Cindy Bezemer
11-03-17 13:50:36
Lieve Suat, onlangs heb je de catering gedaan op een personeelsfeest waar ook ik mijn bordje vol mocht cheppen van het door jouw heerlijk voorbereide buffet. Ik heb smakelijk genoten en kan iedereen wie eens wat anders wil dan een rijsttafel jouw van harte aanbevelen. Om zo kennis te maken met couscous & curry want ik wil alleen nog meer! Groetjes Cindy
Tonen: 5  10